maanantai 10. heinäkuuta 2017

Vankimielisairaalan raportti - ERITTÄIN SALAINEN

Potilas Hääyönä kun tuore morsian
yrittää kertoa neljännen kerran samaa vitsiä.
Potilas: “Tajuutsä sen tunteen hajottavuuden kun soittaa satiirilinjoille kun vaimo on mennyt yövuoroon ja sun luurin sekä oikean käden välissä on vain oma luonne?”
Psykiatrinen hoitaja:” Meillä kaikilla on omat haasteemme. Se että ymmärrät itseäsi ei tarkoita että hyväksyt itse toiminnan!”
Potilas: “Se tuntuu. . .anteeksi kun itken. Aivan helvetin raskaalta. Mun piti taistella itseni kanssa! Valvoin yöt tuijottaen housut märkänä ja naurulihakset kovana Fazerin- ja Hangon Keksin sivuja missä todella hymyiltiin ja nukuin päivät. Silloin kun harvoin vaimo yritti tarjota aamukeksiä, keksiä suihkussa tai viekoitella minua nuolemaan hänen keksiä Ärrällä niin mun viisari ei edes värähtänyt!”
Psykiatrinen hoitaja:”On oikein myöntää itselleen inhimillisenä pidettyjen perustarpeiden kuten huumorintarpeen tyydytys, Mutta jos ne peittyvät keinotekoisen vietin alle, siis tässä asiayhteydessä huumorin harrastamiseen satiirilinjoille soittamisen muodossa ollaan jo vaarallisen heikoilla jäillä”
Potilas: “Auttaako jos on naskalit ja pelastusliivit ja hätäpilli käytössä?”
Psykiatrinen hoitaja: “Tuntuu siltä ettet näe asiaa kovin kirkkaasti. Yritän vääntää rautalangasta, siis sillä millä ovia voidaan tiirikoida!  Jo muinaiset kreikkalaiset pohtivat asiaa pitkässä kontekstissa tässä juoksussa. ldfsje39v5a930 lkjd 6eoi jne. yms. etc…unhoittamatta dsajlkdsdsölkj333rd."
Potilas:”Ai hemmetti, mä tajuun, mä tajuun! Tiedätsä, kuin kivireki olisi pudonnut silmämitasta ketunhännän ollessa kainalohiestä märkänä! Tietenkään mun vaimo ei tykännyt siitä kun töistä tullessa wc-pöntön edusta oli täynnä märkiä nenäliinoja joihin olen nauranut onnen kyyneleitä soittaessani satiirilinjoille!”
Psykiatrinen hoitaja: “Tiesitkö että satiirilinjoille soittamiseen liittyy aina laitonta ihmiskauppaa! Miltei Mensan jäsenet, siis he joiden ÄQ on vähintään yli 100 myyvät huumorinsa rahasta inhimillisissä oloissa lämpimässä huoneessa paahteelta ja vilulta suojassa niin että kohtaamisen välissä on vain radioaallot. Muistatko mitä tapahtui ennen kuin päädyit laitokseen?”
Potilas: “No joku sekoilu nimien kanssa kai mun luurissa?”
Psykiatrinen hoitaja: “Sä olit vittuillut itsellesi huumorimielessä ja vaihtanut Satiirilinjojen virkailijan ja Hemmetin Enkelien presidentin nimien paikkaa! Unohdit tämän piimänhuuruisen illan päätteeksi. Ja loppu on vain historiaa.... Seuraus oli se että sinulle naurettiin Poliisien Tykyristeilyllä Silli-Linjan paatissa niin että yksi virkavallan edustajista kuoli nauruun. Tuomiosi oli Virkavallan kuolemaan johtava huumoripitoinen vastustaminen, tuomio 38 vuotta.“
Potilas: “Nii joo..”

Ei kommentteja: