lauantai 8. heinäkuuta 2017

Sammuneen miehen ruumis nostettiin piimälasista - kohtalo herätti ihmetystä

Viime vuoden marraskuussa Espoolaiseen karaokebaariin sammuneen keskustelupalstaviljelijän nostotyö käynnistyi sittenkin. Espoolainen paikallislehti uutisoi jossain vaiheessa joskus että vauhdikkaan illan päätteeksi oli piimän ja valko-viilin nautiskelijan tietoisuus karannut tiettömälle taipaleelle. Valomerkin jälkeiset nostotyöt olivat viivästyneet tästä johtuen.

Pelastuslaitokselle ilmoitettiin asiasta tärkeysjärjestyksenvalvojien toimesta kuluvan viikon alussa. Asian ratkaisemista edisti merkittävästi ujolla pissillä varustettu siviilipalvelusmies jolla oli aikaa tarkkailla ympäristöä. Tämä oli huomannut baarireissun aikana että piimälasiin vajonnut mies oli hiljainen ja rento eikä puhunut mitään. Tajuttuaan asian vakavuudenlaidan ilmoitti tämä siitä turvallisuusalan ammattilaisille. 

Baarijakkaralla ollut, baariin talvehtimaan jäänyt asiakas oli 
Osa-aika fasisti, rauha hänen muistolleen.
uponnut piimälasin pohjalle, joten pelastuslaitoksen pintapelastaja kävi paikalla levittämässä lasin ympärille ajatustenkarkailupuomia. Lisäksi ambulanssin lääkäri tarkasti ettei vajonneessa asiakkaassa ollut mitään ajatusta yläpäässä. Kropan nostaminen on ensisijaisesti sen omistajan vastuulla. Kun kropan edellinen omistaja oli uskonnoltaan osa-aikafasisti tuli paikallista kulttuuria kunnioittaen odottaa ylösnousemuksen ihmettä.

Lain mukaisen palaamisoikeuden umpeuduttua myytiin ruumis eniten maksavalle. Näin nostotyö pääsi alkamaan. Lähi-Idän kriisin myötä Suomeen ajautunut paperiton turvapaikanhakija, Nurinkuri al-Adhd Ironi osti kehon 3,47 €:lla. Ilmeisesti tässä oli nyt kaksipiippuinen terä kainalossa. Nyt uudestisyntyneenä kristittynä hänellä on toivo saada inhimillisempää kohtelua viranomaisilta ja kanta-suomalaisilta kuin ollessaan näöltään ikään kuin lakritsin kaltainen erimaalaiselta näyttävä.

Ei kommentteja: