maanantai 10. heinäkuuta 2017

Ilo ilman piimää on teeskentelyä

Papa Pasqeau työssään
Peruskoulussa joutui ristimänimeltään Jacques Pasqeau, alkukielellä ääntäen [Zak Paskoo], ankarasti koulukiusatuksi sekä nimensä että hajunsa tähden. Perheen henkinen taakka oli osittain lähtöisin yksinhuoltaja-isän himosta ranskalaisiin valko-viileihin ja toisaalta olosuhteiden pakosta valittu työskentely maatalouslomittajana. Pasqan haju oli todennäköisesti seurausta siitä kun pienessä kaksiossa käytettiin yhteistä vaatekaappia. Äitinsä, Unelma-Sirpa-Leena Pasqeau muutti asumaan maata kiertävälle radalle jonkun typerän perheriidan takia mutta lupasi tulla joku hieno päivä vielä takaisin, sitku ympäristö vaan muuttuisi mieleiseksi.

Vuodet vierivät ja kaikki vittuili hänelle kaikesta, niin kodissa, uskonnossa kuin isänmaassa. Jopa kasvava nuori mies itse vittuili itselleen valitsemalla väärät harrastukset. Länsimainen historiantutkimus ei toistaiseksi tunne selitystä miksi eräänä päivänä maistraattiin marssi päivän yli 18-vee, miltei ranskalainen mies vaihtamaan etunimensä Pikku-Jaakoksi säilyttäen sukunimen Pasqeau. On esitetty arvailuja että ilmiöön on saattanut vaikuttaa myöhemmin kliinisten tutkimusten myötä diagnosoidut henkiset ASB-jarrut, kansanomaisesti Ärtyvän huolen oireyhtymä.


Lempi roihahti kyseisen lehti-ilmoituksen jälkeen
Sitten tapahtui jotain mikä on looginen mahdottomuus inhimillisestä aspektista käsin tarkasteltuna. Syvällä sisimmässään Pasqeau oli kyllä ymmärtänyt että nuo romanttiset kynttiläillalliset läppärin kanssa tuntuivat ihan runkkaamiselta. Niinpä aiemmista toimista poiketen teki tämä onnistuneesti seuranhakuilmoituksen Espoolaiseen paikallislehteen johon vastattiin seurauksella lemmen roihahtaminen. Ironiasta kotoisin oleva tulisen vähäpuheinen seksilelunukke löysi rinnalleen miehen jossa on paljon hyvää. . .

Nykyään noin 45 kg vanhempana, avoliitossa viihtyvät Pikku-Jaakko Pasqeau ja Barbara Bibolärsdottir luottavat toisiinsa täydellisesti. Viime yönä isännällään oli sitten jälleen yhden hengen näkkärinsyöntibileet jossa piimää ja valko-viiliä kului litratolkulla. Varhain aamulla Barbara on mennyt töihin ansaitsemaan rahaa taistelussa syrjäytymistä vastaan. Ilosofian maisteri ruuvien pussitus tieteestä työskentelee kansanomaisesti ilmaistuna pilkkua viilaavana selkään taputtavana höhhö-tätinä. Mutta vakavasti panien, muistaakohan krapulainen Pikku-Jaakko että anoppi on tulossa kylään? Se selviää oheiselta videolta...


Ei kommentteja: